ermm...juz luahan...

semalam, mmg nyenyak putra tidur,,dari kul 9-11..pastu bgun2 tdur, mak putra sent mcj..mak cakap camni  "abg,mak na pesan,kalau boleh, jgn la join pa2 sgt kat kolej tu, koir da abeh kan? lau da abeh,berhenti la, mak risau abg jadi cam dulu,cuba abg ngat balik,masa form 3 dlu, abg kata na stdy rajin2 law mak lepas abg p dubai ngan jepun,mak taw abg mnat aktiviti2 luar nieyh,tapi abg ta reti bahagi masa,,so,mak harap,abg ta yah join pape la noo.." putra diam je,,pastu putra kata kat mak "mak,abg dapat bahagi masa dah, abg na join nasyid, abg na join kumpulan voicing,training pun ta teruk, ta ggu kelas mak, takkan abg na dok senyap je kat umah mak,," pastu belum sempat mak putra bg jawapan,,da mamat mna tah, sent mesej kat putra,,katenya mcm nieyh "weyh putra ta sangka ko ni kan jenis giler publisiti, aku tawu la ko na top kat kolej pun, jangan la gigih sgt na join macam2,ko tawu aku ngn geng aku usha ko cam na bg kaki je, pulun je,,kerek je ko kan,,bajet2 ar na jadi top pun, takkan sume ko na masuk,," terkejut putra, putra lau org kate cam tu, mmg spirit down larh, putra lam idup paling ta suke law org kate n benci kat putra, gila doh, mne than,,hidup putra juz yg ni je,,_trying to make everyone draw smile in their face,,_ sbb tu la putra post kat fb kate na kuar dr koir group tuh,,nsib baik dgn mak putra,putra da settlekan, mak pun da kasi, tapi mamat nie, agak sengal,,putra na taw sape mamat nieyh,,law betul2 dy gentle face 2 face la ngn putra,,putra takkan buat dy,,putra da serik da bertumbuk nieyh,,mak putra bukan lahirkan putra utk bertumbuk,,so, tlglah dtg jumpa putra,,i need some support,,:(

No comments:

Post a Comment