....sekadar berfikir....

entah la napa mlm ni aty putra cam sayup jew,,mcm ta de perasaan na wat pape pun,,ase sunyi jew,,ase cam ta de org sekeliling,, hati putra rindukan satu benda yg ta pasti,, putra ta dapat na agak bnda pe. putra na senyum pun asa berat,, na epykan diri pun ta boley,, napa putra asa mlm ni lain dari mlm lain ek?? entahla putra sendiri pun bingung,, putra asa cam org suma bnci putra, ,, andai lawak hebat mana pun dibagi kat putra,kompom putra sengih je skunk nieyh,, mmg ta de mood sgt2,, mungkin sebebnarnya putra rindu family putra, dah lama ta jumpa dyorg, putra rindu mak putra, rindu abah, rindu adik2 putra,,rindu na dgr suara mak n abah borak2 ngn putra kat ruang tamu rumah,,putra kekadang jeles tgk akak2 n kwan2 yg lain boley balik umah dyorg,,kadang2 nanges gak sorg2 tringat mak kejut bangun,,teringat jenaka abah,,teringat gelagat adik2 putra,,biarlah org na kata pe, putra ada family, putra ada hak utk merindui dyorg,,putra mmg perlukan dyorg ssgt,,putra dah ta de mood na buat ape2..sapa kata anak lelaki hati agak keras,n agak sukar utk merindui family,suma tu dusta je, putra lelaki jugak,,tp putra sentiasa rindukan dyorg,,kkdg putra hiburkan hati putra,,putra suka buat bnda yg pelik2,,sape yg tawu putra buat suma tu utk kurgkan kerinduan putra pada dyorg,,org na kata pe,,kata la,,asalkan putra ley hiburkan hati putra,,,nasib la, ada kak2 yg sentiasa ada ngn putra,,walaupun dyorg bukan darah daging putra, putra anggap dyorg mcm akak putra sendiri,sedikit sebanyak terubat juga rindu putra kat family, n putra juga ada abg yg putra anggap mcm abg sendiri,,walaupun lain asal kami,,putra tetap sayang dyorang,,,

p/s: kredit to my family at langkawi,,,thanx to akak biela,akak baz,akak fatin,n akak mai,sebab akak2 lah yg sedikit sebnyak merawat kerinduan putra kat mak putra,,,n thanx to abg din n abg naim,,mmg terbaik lah abg din abg naim,, putra sayng korg suma...............................

No comments:

Post a Comment