.....kura2 bakar...

mcm pelik je kan tajuk post putra kali nieyh,,huhu,,sebenar kura2 bakar nieyh putra tujukan pade satu kuih tawu,,putra ta tawu nme kuih tuh,,sbb tuh putra pnggil kura2 bakar,,hehe,,cter dy cmnie,,semalam tarikh brape tah,,ta igt la pulok,,tolong igtkn,,haha,putra tetibe teringin na mkn kuih,,then terbayang lam kepale nak mkn kuih tuh,,putra na post lam fb kate nak mkn kuih tuh,tp ta taw nma lak,,huhu..so putra bg nma kura2 bakar,,tetibe akak fatin tegur(lam fb) "oit..plik btol la citarasa bdak nie...de lak nk mkn kura2 bkar..."  mcm ni la ayat kak fatin,,ea la mne taknye,dye igt putra btul2 na mkn kura2 bakar,,haha tapi hakikatnya,kura2 bakar tu putra bg nma kat sejenis kuih.. ni ha kuih tuh..






malam semalam baru putra tahu yang kuih nieyh nmanyer kuih cara, law ta tanya org kompom ta kenal dah nma kuih nieyh,,n sampai biler2 lah putra pnggil kura2 bakar,,,hahahahaha..
k lah, maw tidur,subuh suda solat,,sooo,,tidur la,,tggu pe agyy,,hehe..daaaa..

No comments:

Post a Comment