....All Abouts gurl......

post kali ni,,putra juz na cite sal gurl yg hadir dlm idup putra,selain dari mak,tok,kak biela, kak fatin,kak baz,kak yana,sepupu2 gurl putra,n cikgu2 putra,,,huhu,,,dyorg ni special kes skit,,biarla na kata putra gtal ke ape ke,ade putra kisah,,mg ta arh,,hehe,,k2 larh,mmg adat la lau lelaki tertarik kat perempuan ka,Allah pun cipta mcm tuh,,tp luar tabie lau tertarik kat lelaki tau,,haha,,,,usha la gmbar kat bwah niey,,,,:


ni ha,nenek tua yg sebelah knan tu la,,dya niey,waktu putra skul dlu,dy la kwn baik putra,tp da stu mase tu,dy tggalkan putra,,(ayat pasrah ja nieyh,,hahaa) tp ta pe, putra hope dy epy2 je slalu.. :D



lepas nenek tua kat atas tuh,pergi dari idup putra,,kak cik(nina) ni lak slalu mnjdi tman kongsi suka duka putra,,tp juz sekejap je, sebab dye ni jnis ta ttap pndirian, ta sukew lorh gitu,, :(


haaa,,yg ni nmanye fatin tau,,dy nieyh putra knal dye msa kat kolej ni laa,,msa join koir,,putra ta na pape dr dye,putra juz want be best fren je ngn dye,,  :))

antara2 kwan2 gurl putra,,

yang ni kwan2 putra waktu scul dlu,,walaupun, ta penah sgt cakap ngn dyorg nieyh,tp dyorg ttap kwan putra,,,skunk suma da pegi jauh2,,ade yg di UIA,jordan,mesir,byk agyy la,,

sebenarnyer byk agyy,,tp dyorg niey juz kwn, putra mcm ta ley buat jd shbat,,ntah la nape,,korg jgn terase lak yea,, ape pun korg mmg kwn terbaik putra, such as pyqa,aein,dewi,anne,lyna,wani,intan,fana,liyana, n byk agyy la,,apepun, thanx to tasha sbb berjaya didik putra n buat perubahan atas diri putra,,law ta,,mungkin da jd stock kaki balun org kot,,haha,,n to nina,thanx jugax sebab sudi kongsi msalah,,n to fatin,putra harap kita ley jd best fren sampai bila2, da serik oooo,,biarlah ape yg dua org tu buat kat putra,,yg lepas biarkan lepas..(ayat ta ley blah langsung...hahaha)...

2 comments:

  1. amboi2 ang putra...adek ak gak ang pilih noh ! hehehhe :p

    ReplyDelete
  2. mna2,,,ta de pun,,haha,,saya adeq abg din gax...huhu

    ReplyDelete